Saturday, June 25, 2005

som på tv

bara typ tre veckor kvar i skolan nu, helt stört, många gånger har det sagts förut men: gud vad fort tiden har gått! så alla former av avslutande prestationer börjar hopa sig och forma orosmoln över en horisont som närmar sig med stormsteg. och fortfarande så mycket annat kvar att göra. så många barer, så mycket degande i parken.

en trevlig vecka har det varit. sega varma dagar och desto aktivare kvällar. bio och häng kring köksbordet. öl på en bänk på andra sidan gatan, vid sprees kant, jag, sven, svend och ken. såna kvällar vill jag aldrig åka härifrån.

midsommar i parken vid spree och schloss bellevue. massor av svenskar hade hittat dit, själv hade jag sällskap av tre tyskar och två mexicaner. hela vägen på s-bahnen pratade en av dem spanska och jag svarade på tyska, det måste ha låtit roligt. men det var vårt effektivaste sätt att kommunicera. sen fick sven äntligen träffa alla svenskarna och alla svenskarna fick träffa sven. väldigt idylliskt var det, 50 personer på lugn trevlig picknick, ända tills bevattningssystemet oväntat startade, skrikande panik utbröt och sven skrattade så han höll på att ramla i vattnet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home